NEDA
NEDA
Feb 9, 2018
#6 - I snikkerbua med Sindre Buraas
Play • 2 hr 12 min

Sindre Buraas (28) er en av Norges raskeste langdistanseløpere gjennom tidene med blant annet solide 13:11,96 som personlig rekord på 5000m å vise til. Sjekk Wikipedia-siden hans for mer info. 

For et par år siden la han piggskoene på hylla, og nå finner du han enten i verkstedet på Kunsthøyskolen i Oslo eller på Stirsdag - en ukentlig sosial terrengløpings-event i Lillomarka sammen med andre likesinnede.

Vi prater om alt og ingenting mens Sindre skjærer, freser, limer og spray-lakkerer Sky Blazers-logoen i 3D. 

Sindre på insta: @sindre_buraas

Bilder fra seansen: https://imgur.com/a/mmxm4

Musikk vi nevner:

Hvordan kan du støtte podcasten?
1. Patreon 🏆
På NEDA's Patreon-side vil du for en kaffekopp i måneden få tilgang til både eksklusivt og tidlig tilgang til innhold. I tillegg hjelper du meg med å holde denne institusjonen i gang. Meld deg inn her: https://www.patreon.com/nedaproject

2. Engangs-donasjon med Vipps
Hvor mye er dette programmet verdt for deg? Ble du like mye underholdt som ved å gå på kino? Lytter du til NEDA mer enn du bruker Spotify eller Netflix? Fungerer denne podcasten som din personlige trener/motivator? Du bestemmer selv hvor mye den er verdt for deg.

Vipps til tlf 92841558 og merk det med #NEDA.

3. iTunes + ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hjelp andre å oppdage podcasten ved å legge igjen en liten review og noen stjerner i iTunes. Da popper den høyere opp i listene. Takk!

Kontakt ☎️

Over og ut. Roger og Knut. 

Support the show (https://www.patreon.com/nedaproject)

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu