NEDA
NEDA
Feb 2, 2018
#5 - Dumpster diving. Det er en greie.
Play • 56 min

Det var virkelig alvor da jeg, Kristine og Christian tok oss til rette i en av søppelkassene bak en dagligvarebutikk på Bjerke i Oslo. "Dumpster diving" er virkelig i vinden disse dager, og jeg prøver med denne episoden å få endret litt på stigmaet bittelitt. Folk gjør det av forskjellige årsaker. Noen gjør det fordi de er litt "low on cash" en periode, mens andre gjør det pga miljøaspektet. Det er en skam å tenke på hvor mye spisbart som blir kastet hver eneste dag. Denne kvelden fant vi nok mat til å lage middag til 15 sultne hoder - bare i kontaineren til én butikk. 

Ble du inspirert?
Har du lyst til å joine dumpstring-bevegelsen? I frykt for å tråkke folk som ikke bor i Oslo på tærne, så ber jeg deg bare om å søke på "Dumpstring" eller "dumpster diving" i facebook og bli med ei en gruppe for ditt lokalsamfunn. Finnes det ikke en der du bor? Start en da vel! 

Hvordan kan du støtte podcasten?
1. Patreon 🏆
På NEDA's Patreon-side vil du for en kaffekopp i måneden få tilgang til både eksklusivt og tidlig tilgang til innhold. I tillegg hjelper du meg med å holde denne institusjonen i gang. Meld deg inn her: https://www.patreon.com/nedaproject

2. Engangs-donasjon med Vipps
Hvor mye er dette programmet verdt for deg? Ble du like mye underholdt som ved å gå på kino? Lytter du til NEDA mer enn du bruker Spotify eller Netflix? Fungerer denne podcasten som din personlige trener/motivator? Du bestemmer selv hvor mye den er verdt for deg.

Vipps til tlf 92841558 og merk det med #NEDA.

3. iTunes + ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hjelp andre å oppdage podcasten ved å legge igjen en liten review og noen stjerner i iTunes. Da popper den høyere opp i listene. Takk!

Kontakt ☎️

Over og ut. Roger og Knut. 

Support the show (https://www.patreon.com/nedaproject)

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu