Lekker werken
Play • 41 min

Te gast zijn Francis Liem, industrieel ontwerper die met haar zus een tekenstudio startte, en podcastmakers Frida Boeke. Lekker werken is voor beiden cruciaal.

Francis liet ons op een laagdrempelige manier kennis maken met zakelijk tekenen en visueel denken. Voor haar workshop hoef je geen Rembrandt te zijn. De methode die zij en haar zus Brigitte hebben ontwikkeld voor Studio Limon, gaat juist uit van simpele tekeningen. 

Door te tekenen kun je een pitch maken, een gesprek bedenken, visuals maken voor een presentatie, een stappenplan voor een project, een idee voor een nieuw product … noem maar op.

Samen met Tjerk Jansen en Victor van Bindsbergen presenteert Frida Boeke sinds mei dit jaar de podcast Lekker gewerkt. Daar komen onderwerpen langs als liefde op het werk, salarisgesprekken, bedrijfsculturen en wel of geen carrièreswitch maken.

Dat laatste heeft Frida zelf ondervonden en gedaan, omdat ze na zes jaar aan een internationale marketing carrière te hebben gewerkt er achter kwam dat er meer is. Meer dan het beklimmen van een corporate ladder. 

Ga naar Studio Limon » 

Meer over de podcast Lekker gewerkt » 

Bezoek Freelance Fridays »

Presentatie: Bart van Maanen
Techniek: Amir Bar, Studio Klankplank en Pakhuis de Zwijger
Verder dank aan: Joris Baas en Roos Wouters (Werkvereniging)


Vind je dit leuk? Laat een review achter op iTunes of Spotify, deel ons op de socials! Vinden wij weer leuk.


More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu