De ommetjes van freelancers (3)
Play • 40 min

In deze aflevering spreken we twee ondernemers die door corona hun manier van werken moesten herzien. Direct menselijk contact voor trainingen, coaching en gesprekken kon ineens niet meer. Hoe zijn zij deze periode doorgekomen en wat hebben ze geleerd?

Danny Selders werkte als begeleider in de psychiatrie, op behandel- en crisis afdelingen en in woonvormen. Daarnaast werkte hij al een paar jaar als trainer en trainingsacteur in de GGZ en gevangenissen. Begin vorig jaar dacht hij helemaal als zzp’er aan de slag te gaan en toen brak de coronacrisis uit. En hij liep het eind vorig jaar ook nog eens zelf op.

Alexandra Gerny heeft nu een coaching en consulting praktijk, maar is van oorsprong kunsthistorica. Het werk in die sector beviel haar beviel niet en ze begon in 2010 een ingrijpende omscholing. De kunstgeschiedenis vult echter haar kennis van psychologie en organisatiepsychologie, coaching, management, die zij inmiddels verworven heeft, goed aan, zegt ze zelf. Ze werkt met name voor advocaten, artsen, creatieven en ondernemers.

Websites:

Alexandra Gerny - https://www.gerny.nl/

Danny Selders -  https://www.dannyselders.nl/

Meer over Freelance Fridays »
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu