#15 LinkedIn pentru antreprenori
Play • 41 min

Cristian Florea este social media consultant și creator de conținut; dacă nu prea ai treabă cu tot ce ține de marketingul online este posibil să nu-l cunoști, dar Cristian face marketing și comunicare digitală de vreo 12 ani.

S-a apucat de blogging prin 2008 și de atunci a decis că din asta o să facă bani - a pus bazele unor proiecte cunoscute în online - cum ar fi @casastiti.ro

 

Este pasionat de social media, i-a plăcut să înțeleagă cum funcționează algoritmii pe platformele respective și a testat întâi pe conturile lui. A strâns o comunitate frumoasă de peste 35.000 de oameni pe YouTube și de câțiva ani a descoperit LinkedIn unde s-a și specializat, acum devenind locul lui preferat de scroll.

A făcut parte din Kooperativa 2.0, de unde s-a desprins la începutul anului 2020 și a luat-o pe calea lui, singur. Acum scrie pe blog, LinkedIn, Youtube, Tiktok și ține cursuri sau workshop-uri pe teme de social media și comunicare online. În episodul de astăzi vorbim despre cum ne creștem contul pe LinkedIn.

 

 Descarca Gratuit 220 Resurse, Tool-uri, care să te ajute să îți faci un plan de business, tool-uri de marketing, design, content, business management.
lbs.alexandraene.com/220-resurse

Mă găsești pe Instagram aici: @alexandra_ene_
Prefereri Facebook? Hai aici: Alexandra Ene
Pentru a primi episoade noi te poți abona la newsletter pe alexandraene.com

*Dacă ti-a plăcut episodul, ai putea sa iei în vedere sa lasi un review pe Apple Podcast/ iTunes? Dureaza mai putin de 60 secunde si ne ajută să îmbunătățim calitatea și să intervievam noi oameni interesanți.

Support the show
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu