Wat Zij Wil
Wat Zij Wil
Jun 2, 2020
#7 - Charlotte Matthys, founder van NONA Drinks, over haar constante leerproces en het zoeken van een markt voor haar product
Play • 44 min

In de zevende aflevering van Wat Zij Wil gaat Hanan Challouki in gesprek met Charlotte Matthys, founder van NONA Drinks, een merk van alcoholvrije dranken. Charlotte begon met experimenteren in haar eigen keuken, maar kan ondertussen rekenen op toprestaurants die drankjes aanbieden met haar alcoholvrije gin. Een van de eerste stappen van haar proces was het zoeken van een markt voor haar product. Charlotte Matthys wou absoluut niet dat haar familie en vrienden de eerste kopers zouden worden, maar mikte meteen op sterrenrestaurants. Maar hoe kan je onderzoeken of er een markt is voor je product? En kan je als ondernemer ook helemaal alleen vooruit geraken? In deze aflevering ontdek je hoe Charlotte Matthys omging met constant moeten bijleren en het ontwikkelen van nieuwe skills.

Vragen, feedback of suggesties? Stuur dan zeker een mail naar podcast@watzijwil.be of een berichtje via Instagram naar @watzijwilpodcast. Voor meer informatie, check zeker ook de website van Wat Zij Wil.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu