Roadster Podcast
Roadster Podcast
Apr 14, 2020
Így utazzunk a legjobb történetek nyomában
Play • 31 min

A koronavírus sok mindent megváltoztatott, az egyik első jelenség az volt, hogy a világ bezárult. A légitársaságok gépei nem szálltak fel több, az országhatárok bezárultak, leállt a nemzetközi vonatközlekedés, és végül mindenféle közlekedés, a legvége pedig az lett, hogy a lakásunkból is csak bevásárolni és edzeni mehetünk ki. Amikor ezt a podcastet felvettük, minderről még fogalmunk sem volt. Mit sem sejtve, önfeledten terveztük a nyarat, az utazásokat, így adta magát a téma. Aztán amikor Olaszországot karantén alá vonták, úgy döntöttünk, ezt az adást eltesszük későbbre, amikor minden rendben lesz. Egy hónapnál nem lehet több.

Most már tudjuk, hogy több lett, és még nincs vége, ezért úgy döntöttünk – karantén ide, lezárt országhatárok oda – mi mégis kitesszük a digitális térbe ezt a podcastet. Mert álmodozni jó. Mert terveket szőni kell. Különben megbolondulunk.   

Szóval utazzunk egy kicsit, még ha csak fejben is, még ha csak könyvek, filmek és egy podcast segítségével is, és járjuk be Olaszország, Ciprus, Dublin és New York utcáit.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu