Verstappen reed weer een teamgenoot de vernieling in
51 min

De stoelpoten van Alexander Albon zijn bijzonder wankel bij Red Bull en Max Verstappen heeft zijn voorkeur al uitgesproken voor Nico Hulkenberg. Hoe lang laat Red Bull Albon nog spartelen? 

Iemand die niet spartelt: Lewis Hamilton! 92 zeges een record! Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Thomas van Groningen blikken terug op de GP van Portugal én vooruit op de GP van Emilia-Romagna

Bright Podcast
Bright Podcast
RTL Nederland
Vechten om de plek van Huawei
Huawei ziet zijn positie op de smartphonemarkt steeds verder onderuit gaan. Concurrenten ruiken bloed, vooral andere smartphonemakers uit China pikken graag wat marktaandeel van Huawei. Wie maakt de beste kans? Tips uit deze aflevering: App: Play Magnus, een schaak-app voor Android en iOS waarmee je leert schaken, van beginner tot hoog niveau. Wie maandelijks betaalt krijgt allerlei training van de naamgever van de app, de schaakgrootmeester Magnus Carlsen. Game: World of Warcraft: Shadowlands, de achtste uitbreiding van World of Warcraft. Nog steeds een geweldige mmorpg die zichzelf steeds probeert opnieuw uit te vinden, zonder de vertrouwde wereld uit het oog te verliezen die de game zo uniek maakt. Serie: Sneakerheads een comedyserie op Netflix over een sneakerliefhebber die onder de plak zit bij zijn vriendin, en met een oude vriend op zoek gaat naar exclusieve sneakers. Podcast: Gothrecht, een absurdistische podcast geschreven en verteld door Pepijn Lanen, ook wel bekend als Faberyayo van de Jeugd van Tegenwoordig. Echt heel erg VPRO, dus lekker absurdistisch, met in de hoofdrol Georgina Verbaan als de gothic kantoormedeweker Brinta. Het vreemde verhaal wordt deels verteld in de vorm van liedjes, geheel in de stijl van Faberyayo. Site: Boerenenburen.nl, waarbij je écht lokaal producten van de boer kan kopen. Locaties zitten in de stad, producten komen van boeren uit de buurt en die krijgen een veel groter percentage voor hun spullen dan wanneer je ze in de supermarkt koopt.
43 min
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu