Ny Google-endring kan gi deg supergod eller superdårlig synlighet
Play • 14 min

Har du et nettsted? Nå kommer Google med en ny, stor endring som kan gi deg supergod (eller superdårlig) synlighet.


Dette kan fort bli en av de viktigste podcastepisodene du hører i år – i alle fall hvis du har et nettsted som du ønsker skal rangere best mulig i søkeresultatene på Google. For nå har Google nemlig kommet med en stor endring som kan gi deg helt elendig, eller supergod, synlighet – alt etter hvor bra innholdet på nettstedet ditt er.


I denne episoden av HausPodden får du vite hva endringen går ut på, hvem som rammes, og ikke minst hva du bør gjøre for å sikre deg best mulig synlighet etter at algoritmeendringen er rullet ut.


Lyst på flere smarte tips og gode råd etter å ha hørt på denne episoden av podcasten? Sjekk ut fagbloggen RAUS.

Som vanlig: har du ønsker eller tips om tema du synes vi bør snakke om i podcasten - send oss en dm på Instagram.


HausPodden er en del av konseptet RAUS, der fagfolka i Haus Byrå gir deg smarte tips og gode råd om hvordan du kan bruke design, teknologi og innhold for å nå små og store mål for bedriften du jobber i.

Vi snakker blant annet om hvordan du kan bruke design smart, gir deg generelle markedsføringstips, forteller hvilke grep du kan ta for å få en god nettside, og gir deg tips om hvordan du kan bruke ulike former for digital markedsføring for å få flere kunder. Med jevne mellomrom får du også høre historier fra bedrifter som deler raust av sine erfaringer på veien fram mot de målene akkurat de har satt seg.


Vertskap for dagens podcastepisode er Hanne Grøtli Løkken og Tormod Sperstad, som sammen med gode kollegaer i Haus Byrå skaper verdi for deg som kunde med design, rådgivning, teknologi og innhold.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu