Dyrkingspodden
Dyrkingspodden
Jun 19, 2022
#Ep 44 Et år med Dyrkingspodden - hva har vi lært?
Play • 20 min

Tenk at det allerede har gått over et år siden vi publiserte vår første episode av Dyrkingspodden! 6. juni gikk vi "live". Bakgrunnen var at vi hadde stor glede i å dele og snakke om erfaringer med dyrking av mat. "Dette kan det være at flere vil finne interessant og lærerikt!" sa vi, helt ublu. Til daglig deler vi erfaringer på ulike måte; Hanne via Hobbygartnerskolen og Cheryl via Kristiansand andelslandbruk. Nå kunne vi kombinere dette og samtidig har det gøy sammen.


Nesten 20 000 nedlastinger senere, er det tydelig at vi ikke er alene om å ha interesse for tema dyrking av egen mat! Så hva har vi lært? Vi reflekterer litt og kommer med noen av de rådene som vi ofte ser går igjen. Velkommen til en litt annerledes episode.


Og som vanlig, lurer du på noe eller har du forslag til tema du vil vi skal ta opp? Still oss gjerne spørsmål eller kom med kommentarer eller bare følg oss gjerne på  Dyrkingspodden | FacebookLinkedIn og/eller Instagram hvor vi legger ut bilder og annen relevant info knyttet til episoden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu