Nästa steg
Nästa steg
Apr 18, 2021
19. Att välja kontor - behöver man ens kontor nuförtiden?
Play • 32 min

Alla som kan har jobbat hemma i ett år nu. Så vad är grejen med kontor? Längs tunnelbanan röda linje i Stockholm träffar vi två företagare som driver kontorshotell som inte motsvarar bilden av kontorshotell men som på olika sätt anpassat sig till de förändrade behoven. Eftersom ett företag ofta formas av det som sitter i väggarna talar både Neda Khezerian på Changers Hub och Lena Werner på Kapitel 8 pratar båda om det faktum att vad som sitter i väggarna formar ett företags kultur. När man vill forma eller förändra kulturen kan man på ett omvänt sätt välja kontor där väggarna redan utstrålar det man vill åstadkomma.


“Nästa steg” är producerad av Jens Back och Per Grankvist. Klippning av Hanna Brandén, och mixning av Stray Dog Studios. Programledare: Per Grankvist. Vill du ha fler förklaringar av hur andra företagare jobbar smart när de ska ta nästa steg, följ oss på Instagram: @vvv.foretag När du delar i sociala kanaler, använd #nastasteg


“Nästa steg” är en podd från Vad Vi Vet. Följ oss i dina sociala kanaler om du vill ha faktabaserade förklaringar av aktuella händelser - varje dag.

Podden presenteras av Almi. Läs mer om vad de kan göra för dig på almi.se/tastegetSee acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu