Nästa steg
Nästa steg
Oct 20, 2023
44. Om att starta företag för att få ett bättre liv
Play • 37 min

Vem drömmer inte om att göra något annat ibland? Att hoppa av det där jobbet man tröttnat på för att istället satsa på sin passion? Vad ska man  i så fall tänka på innan man tar ett sådant steg? Ska man ta mindre, lite mer smygande steg eller är ett jättekliv att rekommendera?


Michael Missailidis driver Höga Kustens Kafferosteri. Det som började som ett semesterprojekt har blivit ett heltidsprojekt för Missailidis, efter att tidigare ha jobbat inom IT-branschen. Så hur visste han att det var rätt tillfälle att byta bana? Och vilka ambitioner ska man ha när man väljer att starta något nytt?


“Nästa steg” är en podd från Vad Vi Vet, tjänsten som snabbt gör dig mer allmänbildad i aktuella ämnen. Skaffa ett gratiskonto på vadvivet.se 

Programledare: Per Grankvist @pergrankvist Redaktör: Andrea von Essen. Klippning: Jens Back. Publicering: Sara Lundgren. Mixning: Stray Dog Studios.  

Podden presenteras av Almi. Läs mer om vad de kan göra för dig på almi.se/tastegetHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu