Tweewielers
Tweewielers
Feb 3, 2022
Slechtste wielermaaltijd ooit, krant als ondershirt en hup Drenthe
Play • 1 hr 42 min

Okay, okay, okay. We geven direct toe: deze podcast is qua lengte een beetje uit de hand gelopen. Hij is te lang. En daar gaan we de vólgende aflevering publiekelijk excuses voor maken. Maar aangezien het feit jullie de vorige lange aflevering gemiddeld (!) voor 93 % uit hebben geluisterd, durven we het nu toch aan deze te lange episode de wereld in te slingeren. Gewoon, omdat-ie wat inhoud betreft deze aflevering natuurlijk gewoon nog steeds hartstikke steengoed is, haha.


Alle gekheid op een stokje. We hebben beiden allebei 100+'ers gereden. Herman door Drenthe en door Brabant en Martijn door - hoe kan het ook anders - Flevoland. We besluiten om een score bij te gaan houden: wie rijdt er dit jaar de meeste rondjes van meer dan 100 kilometer. De stand is nu 4-1 in het voordeel van Herman.


Dankzij een luisteraarsvraag blikken we terug op onze sportmaaltijden en komen zodoende bij de slechtste maaltijd ooit uit. Of nou ja, het was eigenlijk een heel erg goede maaltijd in misschien wel een sterrenrestaurant (dat weten we niet meer) maar de porties waren zo ontzettend weinig en we hadden na een dag van 175 kilometer door de kletsnatte Alpen gewoon zin in heel erg veel eten, dat dit de slechtste hap eten ooit is geweest.


Als laatste dikke linkjes naar alle Hidden Gems:Hidden Gem 1: Fietspad vliegbasis Soesterberg

Hidden Gem 2: Fietsallee Breda

Hidden Gem 3: Camerig

Hidden Gem 4: Limitische Heide

Hidden Gem 5: Oostvaardersplassen

Hidden Gem 6: Drentse Hoofdvaart

Hidden Gem 7: Bossen en Vennen bij Oisterwijk

Hidden Gem 9,5: Gravelpaden rondom LochemSupport this show http://supporter.acast.com/tweewielers.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu