Tweewielers
Tweewielers
Jun 4, 2020
Hoe werkt dit eigenlijk allemaal, zo'n podcast?
Play episode · 35 min

Een nieuwe podcast in wielerland! Tweewielers, dat zijn wij. Wij zijn je nieuwe wielervrienden. Wij, Herman van der Zandt en Martijn Hendriks, gaan je proberen een heleboel bij te brengen op het gebied van de fiets, in het meest brede begrip.


In deze eerste aflevering, of eigenlijk is dit aflevering nul, zie het als het begin van ons nieuwe avontuur. Gaan we je vertellen wat we je in deze podcast allemaal kan verwachten, waar we je de komende tijd allemaal mee gaan verblijden. En wees niet bang, er gaat nog veel meer komen dan dat we je nu gaan vertellen.


Voor ons is het spannend, voor jou is het misschien nog veel spannender. Welkom bij Tweewielers!See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

De Rode Lantaarn
De Rode Lantaarn
Tim de Gier & Willem Dudok / Dag en Nacht Media
Dubbelslag voor Sunweb: Kelderman in Giro-roze, Hindley de rit
Team Sunweb-Badedas had het al aangekondigd: vandaag zou het bal worden - en mensenkinderen, bal werd het. Overuren voor onze arme hartjes - die vanaf het begin van de Stelvio in onze keel klopten, en ten lange lesten een beat aantikten gelijk Flamman en Abraxas in hun beste jaren. Almeida loste, wij in de zevende hemel, Kelderman loste, wij in het voorgeborchte van de hel. Emoties overal, van beginnende zelfhaat over onze vermeende jInx, via verbazing over de cold shoulder van Jay, tot lichte euforie toen de achterstand van ons Wilco stabiliseerde. En ten slotte: opluchting. Want daar stond ie dan vanavond, het was wel spannend maar toch ook fijn. Op karakter vandaag - vakkundig opgebouwd in een carrière vol tegenslag. Wat er ook nog gaat gebeuren - dat roze is gedragen - en Milaan is om de hoek. Driewerf chapeau - en dank voor de show vandaag, mede namens onze cardiologen - voor Wilco C. Kelderman. Deze Rode Lantaarn werd gepresenteerd door Jonne Seriese, Willem Dudok en Tim de Gier. De Rode Lantaarn wordt mede mogelijk gemaakt door Canyon, Scorito, Hetiskoers.nl en Dag en Nacht Media. De titelmuziek is van de Swing Ninja’s. Abonneren op de Rode Lantaarn kan bijvoorbeeld via iTunes – waar je ook - wel doen hoor! - een puike recensie kunt achterlaten. Reageren op deze podcast? Je vindt ons op Twitter: @timdegier & @willemdudok & @t0ngarcon. Én we hebben een mailadres: groetjes@derodelantaarnpodcast.nl. Wil je ons steunen en Vriend van de Show worden? -> derodelantaarnpodcast.nl
1 hr 18 min
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu