De Wereld Staat Stil #9 | Latif Aït Ahmed, Maud Vanhauwaert & Salahdine Ibnou Kacemi
Play • 55 min
De Wereld Staat Stil is een online liveshow waarmee Soe Nsuki en Johan Petit de winter verwarmen. Elke vrijdagavond om 21u ontvangen zij drie gasten: iemand die een verhaal komt vertellen, een dichter/schrijver en een zanger(es) die een lied komt zingen dat veel voor hem of haar betekent. De show wordt live gestreamd vanuit de foyer van CC Berchem. De show is gratis. Zorg gewoon dat je erbij bent op Facebook (of op www.dewereldstaatstil.be als je geen Facebook hebt) en doe mee aan onze quiz waarmee je niks kan winnen! Ondertussen staan alle vorige afleveringen online! Bekijk ze op YouTube of beluister ze als podcast. Meer info: www.dewereldstaatstil.be
Op 19 februari te gast:LATIF AIT AHMED was 13 jaar terug één van de eerste nieuwe Belgen die zich aan stand-up comedy waagde en won vlak na zijn debuut de 123 Comedy Award. Latif blijft graag weg van de doorsnee Marokkaanse clichés en combineert fijne humor met originele maatschappijkritische bespiegelingen. Zonder franjes, zonder handtasmoppen, zonder knuffelmarokkanen.MAUD VANHAUWAERT schrijft en maakt. In haar werk zoekt ze naar speelse theatrale vormen om poëzie publiekelijk te maken. Met haar performances trad ze op, op radio en tv, in binnen- en buitenland, van opera tot schapenstal. Ze werd aangesteld tot ereburger van de stad Veurne en in 2018-2019 was ze stadsdichter van Antwerpen.SALAHDINE IBNOU KACEMI brengt samen met Said Boumazoughe onder de naam SLM aanstekelijke Nederlandstalige hiphop met een maatschappijkritische doch liefdevolle boodschap. Met ‘Ewa Ja’ leverden ze in 2017 niet alleen één van de nummers van het jaar, maar ook het kinderwoord van het jaar. Salahdine is ook een talentvolle grappenmaker. Met zijn comedy-collectief Drarrie VZW maakt hij internetfilmpjes die wel eens viraal gaan.
Een initiatief van Martha!tentatief & ‘Nuff Said. In samenwerking met ccBe, Arenberg, C-Mine, de Warande, CC Het Bolwerk & Theater Zuidplein. Met de steun van Sabam, Darna & Vlaanderen.
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu