De Wereld Staat Stil #7 | Kamal Kharmach, Laura van Dolron & Naima Joris
Play • 1 hr 5 min
De Wereld Staat Stil is een online liveshow waarmee Soe Nsuki en Johan Petit de winter verwarmen. Elke vrijdagavond om 21u ontvangen zij drie gasten: iemand die een verhaal komt vertellen, een dichter/schrijver en een zanger(es) die een lied komt zingen dat veel voor hem of haar betekent. De show wordt live gestreamd op Facebook vanuit de foyer van CC Berchem.
In deze aflevering te gast:KAMAL KHARMACH verzorgde in 2019 voor het eerst een eindejaarsconference, met verbluffend succes. Een resem uitverkochte shows, goed voor zo’n 20.000 enthousiaste theatergangers, en een succesvolle oudjaarsuitzending op Canvas die door meer dan 800.000 kijkers werd bekeken. Dat kan tellen als debuut! In 2021 brengt Kamal opnieuw de eindejaarconference, zijn derde op rij.LAURA VAN DOLRON creëerde haar eigen genre: stand-up filosofie. In haar voorstellingen wisselen humor en diepgang elkaar in snel tempo af. Haar werk werd lovend ontvangen door publiek, pers en jury’s.
“Het is bijna magisch” - NRC *****NAIMA JORIS zong haar eerste nummers pas op haar 27ste en werd na verschillende samenwerkingen als backing vocalist bij o.a. Isbells en Raymond van het Groenewoud als gastzangeres gevraagd bij haar vader Chris Joris om haar stem verder te ontdekken als leadzangeres. Nu is het dus tijd om haar eigen verhaal te brengen. Composities recht uit de ziel, songs die rust en troost willen bieden in deze verwarrende en gejaagde tijden.
Meer info: www.dewereldstaatstil.be
Een initiatief van Martha!tentatief & ‘Nuff Said. In samenwerking met ccBe, Arenberg, C-Mine, de Warande, CC Het Bolwerk & Theater Zuidplein. Met de steun van Sabam, Darna & Vlaanderen
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu