De Wereld Staat Stil #4 | Erhan Demirci, Annelies Verbeke & Judith Okon
Play • 52 min
De Wereld Staat Stil is een online liveshow waarmee SOE NSUKI en JOHAN PETIT de winter verwarmen. Elke vrijdagavond om 21u ontvangen zij drie gasten: iemand die een verhaal komt vertellen, een dichter/schrijver en een zanger(es) die een lied komt zingen dat veel voor hem of haar betekent. De show wordt live gestreamd op Facebook vanuit de foyer van CC Berchem.
In deze aflevering te gast:ERHAN DEMIRCI zou na zijn schoolvoorstelling 'Tussen Friet en Kebab' en zijn avondvoorstellingen 'Komt Goed' en 'Wa Make' nu doorheen Vlaanderen toeren met zijn nieuwe show 'Doe Rustig'.ANNELIES VERBEKE is een Vlaamse schrijfster. Met haar debuutroman 'Slaap!' won ze meteen verschillende prijzen. Haar liefde voor korte verhalen maakt haar een voorvechtster van het genre.JUDITH OKON zingt bij verschillende artiesten zoals Zap Mama, Selah Sue, Delvis, … Ze studeerde jazz aan het Antwerpse Conservatorium en laat zich inspireren door de vrijheid en emoties die muziek kunnen teweegbrengen.
Een initiatief van Martha!tentatief & ‘Nuff Said. In samenwerking met ccBe, Arenberg, C-Mine, de Warande & CC Het Bolwerk. Met de steun van Sabam, Darna & Vlaanderen

Meer info: www.dewereldstaatstil.be
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu