De Wereld Staat Stil #8 | Maarten Westra Hoekzema, Emma Lesuis & Laïla Amezian
Play • 1 hr 8 min
De Wereld Staat Stil is een online liveshow waarmee Soe Nsuki en Johan Petit de winter verwarmen. Elke vrijdagavond om 21u ontvangen zij drie gasten: iemand die een verhaal komt vertellen, een dichter/schrijver en een zanger(es) die een lied komt zingen dat veel voor hem of haar betekent. De show wordt live gestreamd vanuit de foyer van CC Berchem. De show is gratis. Ondertussen staan alle vorige afleveringen online! Bekijk ze op YouTube of beluister ze als podcast. Meer info: www.dewereldstaatstil.be
Op 12 februari te gast:MAARTEN WESTRA HOEKZEMA weet met zijn voorstellingen op zijn geheel eigen wijze een mengvorm te brengen tussen theater en comedy. De jury van Het theaterfestival zei eens over zijn werk: “Onderhoudend als comedy en toch…”. Zijn laatste show 'Tired of being young' begon in huiskamers en eindigde tot ieders en zelfs zijn eigen verbazing in een reeks uitverkochte grote zalen.EMMA LESUIS ontwikkelde haar pen tijdens de studie Woordkunst in Antwerpen, na haar afstuderen kwamen de woorden meer tot leven. Ze maakt van de waarachtige werkelijkheid een verhaal. Via tekst, beeld of een podium vertelt ze de verhalen door. Het liefst combineert ze de verschillende disciplines in documentaire performances. Haar werk was onder andere te zien op Canvas, NPO, Oerol, Brainwash en verscheidene festivals.LAILA AMEZIAN is een Belgisch-Marokkaanse zangeres met een intense, fluweelzachte stem en eclectische stijl. Geïnspireerd door haar Maghrebijnse afkomst en de meest uiteenlopende repertoires, voedt Laïla haar zangstijl continu met nieuwe invloeden uit jazz, wereldmuziek en diverse artistieke ontmoetingen.
Een initiatief van Martha!tentatief & ‘Nuff Said. In samenwerking met ccBe, Arenberg, C-Mine, de Warande, CC Het Bolwerk & Theater Zuidplein. Met de steun van Sabam, Darna & Vlaanderen.
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu