#27: De kracht van Verbinding - Esther Verwayen
Play • 52 min

Esther Verwayen is moeder van 2 jongens. Ze is werkzaam als docent aan de universiteit, heeft een eigen coachpraktijk en organiseert retraites voor zwangere vrouwen en moeders.

In dit interview vertelt Esther over hoe zij kijkt naar het moederschap en hoe het moederschap haar helpt om veel meer in haar kracht te staan als vrouw. Zo deelt ze onder meer dat ze meer verbinding ervaart met andere moeders, met andere vrouwen. En hoe zij meer uiting geeft aan haar vrouwelijkheid. Daarbij vertelt Esther hoe zij meer bij zichzelf stil is gaan staan en wat haar helpt om meer in verbinding te zijn met zichzelf.

Ook deelt Esther welk beeld zij had van het moederschap voor zij zelf kinderen had en hoe dat plaatje nu echt niet helemaal overeenkomt met hoe zij het moederschap daadwerkelijk ervaart. Maar dat het loslaten daarvan helemaal oke is en dat ook de niet zo leuke kanten van het moederschap er bij horen. Dat je het niet perfect hoeft te doen als moeder, en dat dat misschien juist wel heel erg mooi is.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu