#8: Een openhartig verhaal - Iris Kolthoff
Play • 1 hr 3 min

#8: Een openhartig verhaal - Iris Kolthoff

Iris Kolthoff is moeder van Jurre (4.5 jaar) en Fien (2.5 jaar). Daarnaast is ze werkzaam als coach, trainer en ondernemer. Iris heeft een eigen coachpraktijk onder de naam De Ontmoetingsplek, is trainer voor de NONONS coachopleiding en eigenaar van Canvas, een prachtige coach- en trainingslocatie in Rotterdam.

In dit interview vertelt Iris openhartig haar verhaal. Niet alleen vertelt ze over hoe zij in het moederschap staat en hoe zij het moederschap tegelijkertijd zowel verrijkend als confronterend ervaart, maar ook vertelt ze openhartig over haar pre- en postnatale depressies. Zo deelt ze met jou als luisteraar wat maakte dat het lastig voor haar was om te herkennen dat er daadwerkelijk sprake was van een depressie. Ook vertelt ze openhartig over haar bevalling van haar eerste kind en welke impact dit op haar heeft gehad over haar gevoel over zichzelf. En welk effect haar bevalling heeft gehad op ze zorg voor haar kindje de eerste tijd. Tot slot vertelt Iris uiteraard over hoe ze is hersteld van haar depressies en hoe ze op dit moment in het moederschap staat en waarom openheid naar je kinderen toe over hoe je je voelt volgens haar essentieel is.

Aan het eind van dit interview vertelt Iris over haar eerste livetraining die ze begin 2020 lanceert: Speel je vrij. Deze training geeft ze samen met theatermaker en actrice Camie Bonger. In zeven trainingsdagen, verspreid over een periode van 3 maanden delen Iris en Camie hun lessen, inzichten en kennis die ze in de afgelopen jaren hebben opgedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. En samen met Iris heb ik een mooie toffe actie hiervoor opgezet, want als luisteraar van de Happy me Happy mama podcast krijg jij maarliefst 10% korting! Ga naar www.deontmoetingsplek.nl/happymehappymama en claim jouw ticket!

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu