#28: De huismama - Marlissa de Korte
Play • 32 min

Marlissa de Korte is 26 jaar en is moeder van 4 kinderen van 1 jaar, 3 jaar en 4 jaar. Ze is fulltime huismama. 

In dit interview vertelt Marlissa over wat het moederschap voor haar betekent. Zo vertelt ze over de mooie kanten, maar ook over vertelt ze dat het moederschap soms best zwaar en pittig kan zijn. Zelf geeft ze aan dat ze het steeds leuker vindt om moeder te zijn naarmate haar kinderen ouder worden. En dat haar kindjes ook echt voelen dat zij er als moeder altijd voor haar kinderen is.

Tegelijkertijd, zo vertelt Marlissa, is het moederschap soms ook echt pittig. Je staat de hele dag aan en bent de hele dag verantwoordelijk voor de kinderen. Je kan pas weer 'uit' op het moment dat de kinderen naar bed zijn. En toch maakt Marlissa ook echt tijd voor zichzelf, bijvoorbeeld door iedere maandagavond een leesavond te houden samen met haar man. 

Tot slot vertelt Marlissa in dit interview ook over hoe het voor haar was om vier kinderen te krijgen in drie jaar tijd. Zo vertelt ze over de eerste periode nadat haar tweeling geboren was en welke impact dit had op haar gezin. En deelt ze ook nog een paar praktische tips over hoe je als moeder zélfs met een tweeling je handen toch vrij kan hebben! 

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu