Podcast Grile-Rezidentiat.ro #001 - Dr. Mihail Pautov (chirurgie generală)
Play • 56 min

🩺 Bun venit la primul episod din Podcast-ul Grile-Rezidentiat.ro - podcast-ul pentru cei care vor să-și aleagă specialitatea potrivită! 🎙️ Azi, Dr. Mihail Pautov va vorbi despre greutățile din cariera sa, cum să-ți alegi bine specialitatea, cum e văzută femeia chirurg în 2020, și multe altele! Dr. MIHAIL PAUTOV este medic specialist la Institutul Clinic Fundeni.

🎧 Podcastul Grile-Rezidentiat.ro este cu medici, despre medici. Misiunea noastră este să oferim informații de valoare pentru noua generație — alegerea specialității nu e ușoară, iar noi căutăm să aducem un plus de direcție și transparență în acest sens. Dacă ești anul V sau VI la medicină, atunci acest podcast este pentru tine!

Ce este Grile-Rezidentiat? Grile-Rezidentiat.ro este o platformă online pentru optimizarea modului de învățare și a verificării cunoștințelor pentru rezidențiat. Actuala platformă este net superioară oricărui sistem asemănător în România, fiind bazată pe o tehnologie pe care o perfecționăm constant de 6 ani. Include peste 48.000 grile atât pentru medicină, cât și pentru farmacie și medicină dentară.

✔️ Grile-Rezidentiat.ro include funcții precum: testări randomizate, simulare examen, grafice de progres, notițe, cronometru, afișarea răspunsului pe loc sau la final (cu calcularea automată a notei), forum de discuții, test de personalitate pentru alegerea specialității etc.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu