Podcast Grile-Rezidentiat.ro #002 - Dr. Ștefan Artene (oncologie)
Play • 32 min

🩺 Bun venit la al doilea episod din Podcast-ul Grile-Rezidentiat.ro — podcast-ul pentru cei care vor să-și aleagă specialitatea potrivită!

🎙️ Invitat: dr. Ștefan Artene - medic specialist în oncologie la SCJU Craiova și asistent universitar la UMF Craiova. dr. Artene vorbește despre primul an în rezidențiat, alegerea oncologiei, programul de lucru, impactul emoțional și multe alte subiecte.

 

 

👩‍⚕️ Host: dr. Cătălina Voinea - medic rezident dermatologie

📸 Instagram: https://www.instagram.com/wandermatology

📱 Podcast disponibil pe Youtube, Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts și Stitcher.

🎧 Podcastul Grile-Rezidentiat.ro este cu medici, despre medici. Misiunea noastră este să oferim informații de valoare pentru noua generație — alegerea specialității nu e ușoară, iar noi căutăm să aducem un plus de direcție și transparență în acest sens. Dacă ești anul V sau VI la medicină, atunci acest podcast este pentru tine!

✔️ Ce e Grile-Rezidentiat.ro? Grile-Rezidentiat.ro este cea mai utilizată platformă online pentru optimizarea modului de învățare pentru concursul național de rezidențiat. Actuala platformă este net superioară oricărui sistem asemănător în România, fiind bazată pe o tehnologie pe care o perfecționăm constant de 6 ani.

Link: https://www.grile-rezidentiat.ro

Include peste 48.000 grile atât pentru medicină, cât și pentru farmacie și medicină dentară. Grile-Rezidentiat.ro include funcții precum: testări randomizate, simulare examen, grafice de progres, notițe, cronometru, afișarea răspunsului pe loc sau la final (cu calcularea automată a notei), forum de discuții, test de personalitate pentru alegerea specialității etc.

Declarație: Opiniile și informațiile exprimate de invitații podcastului sunt persoanle și nu le reflectă pe cele ale instituțiilor ce îi angajează sau pe cele ale Marsilian.

 

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu