DREAMTEAM verdient ENORME BEDRAGEN met goedlopende Airbnb - GREAT LIFE STORIES PODCAST
Play • 1 hr

Deze week een nieuwe Great Life Stories Podcast met vastgoedbeleggers Paul Verheijden (53) en Melanie Boelhouwer (51). 

Paul en zijn vrouw Melanie zijn de nieuwe generatie vastgoedbeleggers. Ongeveer 25 jaar geleden hebben ze hun eerste vastgoedinvestering gedaan. Eigenlijk is het stel vanaf dat moment onbewust het vastgoedwereldje ingerold. Inmiddels hebben ze verschillende appartementen op hun naam staan en een goedlopende Airbnb waar ze jaarlijks 170.000 euro mee verdienen.  

Het stel is een waar DREAM TEAM en vult elkaar perfect aan. Paul is praktisch ingesteld en goed in verbouwen en vormgeven. Melanie heeft weer veel affiniteit met de financiën. Samen rommelen ze naar eigen zeggen wat aan, maar inmiddels hebben zij wel hun financiële vrijheid bereikt. Melanie: “Het is een droominkomen en de vrijheid die we hebben is echt wel fantastisch. Wie kan er nou zeggen dat hij elke dag om 10:00 uur kan opstaan?”

Toch is geld voor Paul en Melanie nooit een drijfveer geweest. “Het gaat om de vrijheid in je hoofd, niet om de financiële vrijheid.”

In THE GREAT LIFE STORIES PODCAST nemen Frank en Pieter je mee in de wereld van vastgoedinvesteerders. Bijzondere, spraakmakende, maar bovenal getalenteerde gasten komen langs in de studio en vertellen hun persoonlijke verhaal. Waarom zijn ze ooit begonnen met vastgoed en wat heeft het hen gebracht?! Een openhartig gesprek over passie, DROMEN, verandering en VRIJHEID.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu