Hoe krijg je mijn boek AF en hoe krijg ik mijn boek VOL - met Aartjan van Erkel #120
Play • 1 hr 14 min

Ken je Aartjan van Erkel? De copywriter die iedereen kan verleiden om iets te kopen. Hij is niet voor niets de auteur van het best verkochte managementboek van het jaar ‘Maak ze gek’. 

En iemand gek maken van iets, dat is zijn superkracht. Hij heeft al duizenden ondernemers geïnspireerd hun website teksten aan te passen met baanbrekende resultaten. 

Maar hier houdt zijn superkracht nog niet op!

Door zijn online training ‘Business Boek BestSeller’ zijn er al heel wat professionals nummer 1 auteurs geworden bij managementboek.nl 

Stel je eens voor; door zijn hulp kun jij gewoon een nummer 1 auteur worden! 

Nu ben ik ook bezig met zijn training en wil in Q1/Q2 2022 mijn boek lanceren ‘Jouw Podcast, jouw Geldmachine' (werktitel)

Maar hoe krijg ik nu mijn boek AF en hoe krijg ik mijn boek VOL?

Aartjan komt mij (en jou) adviseren. Hoe fijn is dat!

---

LEKKER LEZEN Van de opbrengsten die wij ontvangen van managementboek.nl kopen wij voor onze mascotte en liefste viervoeter van de show 'Bo' een heerlijke bot! En het mooie; jij betaalt geen cent extra!

Bestel 'm hier:

Maak ze Gek: https://managementboek.nl/boek/9789089653345/maak-ze-gek-aartjan-van-erkel?affiliate=6889 Verleiden op internet: https://managementboek.nl/boek/9789089650726/verleiden-op-internet-aartjan-van-erkel?affiliate=6889

Boeken Heroes TV - 24/7 Boekbesprekingen met de desbetreffende auteur: https://bit.ly/boekenheroestv

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu