52. Zó schrijf je een boek (op sneakers) - met Elke Wiss, auteur van ‘Socrates op Sneakers’.
Play • 1 hr 11 min

In deze Podcast/Livestream praat ik met Elke Wiss, de auteur van ‘Socrates op Sneakers’. Haar boek gaat als warme broodjes over de toonbank. Hoe doet ze dat? We bespreken het merk ‘Elke Wiss’ door haar LinkedIn profiel onder de loep te nemen, kijken naar de doelgroep voor haar boek en Elke geeft jou een kijkje in het proces van idee tot en met boekpromotie.

Daarbij hebben we het natuurlijk over haar boek en laten we een opmerkelijk fragment horen van een Nederlandse politicus die wordt uitgelachen in de tweede kamer. Waarom? Omdat hij ging nadenken over een vraag…

Dus wil je meer weten over het stellen van goede vragen of je bent van plan om een boek te schrijven, dan is deze Podcast een aanrader! 

Over ‘Socrates op Sneakers’:

Met Socrates op sneakers tackelt praktisch filosoof Elke Wiss de kunst van een goed gesprek. In een tijd waarin iedereen door elkaar roeptoetert en meningen al snel dezelfde waarde als feiten krijgen, is de verbinding vaak ver te zoeken. We proberen de ander eerder te overtuigen van ons gelijk dan dat we samen op zoek gaan naar wezenlijke antwoorden. 

—-

The Advertising Heroes Podcast + livestream is voor ondernemers en professionals! Wekelijks een inspirerend gesprek met een gast over ondernemerschap, social media, marketing en reclame.

www.advertisingheroes.com

www.ahcademy.nl

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu