Maria Johanna: "We zijn zo gelimiteerd als mensen op aarde."
Play • 54 min

Maria Johanna helpt mensen op het persoonlijke en spirituele ontwakingspad. Nadat zij veel verschillende dingen heeft gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei, is zij haar hart gaan volgen. Nadat zij kennismaakte met Ayahuasca en een spirituele ontwaking kreeg, is zij ceremonies en retreats gaan organiseren. De Ayahuasca heeft haar zoveel gebracht en zij gunt het iedereen om volledig vanuit hun hart te leven. Nadat het in Nederland steeds lastiger werd om ceremonies met Ayahuasca te organiseren, kreeg zij door dat tijd werd voor een volgende stap. 

Momenteel helpt Maria mensen met hoe je zelf thuis een ceremonie kunt creëren en deelt ze al haar kennis over plant medicijnen. “Je hoeft het niet meer buiten jezelf te zoeken, alles zit in jezelf. De spirits van plant medicijnen zijn een geweldige hulpbron om je bewustzijn te openen en jezelf van binnenuit te helen”.

Wat Maria nu drijft en wat zij onderneemt in Barcelona, en nog meer hoor je in de 6e aflevering van de Metamorfose podcast.

Meer informatie over Maria Johanna vind je op haar website https://www.mariajohanna.com/ Met Maria linken? Volg haar op Instagram https://www.instagram.com/mariajohannaofficial/

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu