Marielle de Leeuw: “ Praten over mensen die verder zijn betekent dat je jezelf weer terugzet.”
Play • 48 min

Mijn gast deze aflevering is Marielle de Leeuw, ook wel bekend als @sterrenvrouw op Instagram. Marielle is spiritueel coach en intuitief tarotista. Haar readings zijn vooral gericht persoonlijke ontwikkeling. Een levenslustige, enthousiaste jonge vrouw die er lang over heeft gedaan om haar spirituele pad te vinden. 

🎤 Marielle geeft mij een reading aan de hand van 2 kaartendecks. orakelkaarten en tarotkaarten. Dit was mijn eerste reading en de informatie die zij mij gaf of ook wel doorgaf was ‘ spot on’ Ik heb wat korte fragmenten verwerkt in het interview. Ik ben nieuwsgierig naar hoe het werkt. Wat voel je of zie je? Hoe krijg je informatie door en hoe reageren mensen wanneer je van kaarten lezen je business maakt.  Maar ook praten we over wat deze tijd volgens haar betekent vanuit spiritueel opzicht. We hebben het over het omgaan met energie, haar spirituele gave en de weg die af heeft gelegd om op haar plek te komen. Van dingen zien in haar puberteit, vastlopen in een burnout en vele baantjes komt ze in de ‘snoepjeswinkel’ van spiritualiteit terecht. Ze leest, leert en vindt uiteindelijk acceptatie en rust in haar spiritualiteit. 

Ben je benieuwd naar Marielle en haar readings (een aanrader!) connect dan met haar op Instagram onder de naam @sterrenvrouw.

 🎤 Alle informatie over deze podcast en ‘podcast for business’ vind je op www.metamorfosepodcast.nl.  Hier kun je ook mijn podcast checklist downloaden, zonder verplichting. Vind je het evengoed leuk om op de hoogte te blijven, dan kun je je hier abonneren op mijn nieuwsbrief. 

Wil je mij een plezier doen? Abonneer je op mijn podcast, laat een ranking en/of een geschreven review achter. Heb je suggesties, tips/feedback of wil je gast zijn in de Metamorfose Podcast? Mail me dan via irissturgeon@gmail.com . Linken? https://www.linkedin.com/in/irissturgeon/
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu