Ester Wijnen: "“We hebben als mens de natuurlijke neiging om alles wat pijn doet buiten te sluiten”.
Play • 1 hr 5 min

Mijn gast deze aflevering is Ester Wijnen. Ester is een powervrouw. Ze werkt ruim 24 jaar in diverse managementfuncties en leidinggevende rollen in het bedrijfsleven waarvan de laatste 12 jaar als interim directeur, coach en organisatieontwikkelaar. Ze heeft een ruime kennis van systemisch werken, familieopstellingen en organisatieopstellingen die zij gebruikt in haar werk maar tegelijkertijd ook voor zichzelf. 

Ester is naar buiten gekomen op LinkedIn met een bericht over het partnergeweld dat haar overkomen is. Bewust, op LinkedIn om het zwijgen te doorbreken en om bespreekbaar te maken dat partnergeweld ook voorkomt bij hoogopgeleide vrouwen met carrières en topbanen. Een enorme golf van reacties (20.000 en 1 miljoen views) bevestigde dat zij hierin niet de enige was en dat dit onderwerp bespreekbaar moet worden. 

Ester vertelt in deze aflevering van de Metamorfose Podcast over alle fases die zij doorlopen heeft tijdens en na het partnergeweld en over wat zij wil doen met deze ervaring. We hebben het over de schaamte, over hoe lastig het is om hulp te vragen als dat woord niet in je woordenboek voorkomt en natuurlijk over de transformaties die dit als gevolg heeft gehad. Een mooi kwetsbaar relaas!

Meer informatie over Ester vind je op haar website 

https://www.esterwijnen.nl/ Met Ester linken? Volg haar op LinkedIn 

https://www.linkedin.com/in/esterwijnen/

 🎤 Wil je mij een plezier doen? Abonneer je op mijn podcast, laat een ranking en het liefst een geschreven review achter. Heb je suggesties, tips/feedback of wil je gast zijn in de Metamorfose Podcast? Mail me dan via irissturgeon@gmail.com . Linken? https://www.linkedin.com/in/irissturgeon/


More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu