Jorien: “het is de hemel wat je mag ervaren wanneer je echt luistert naar jezelf en je ziel”
Play • 53 min

In deze aflevering spreek ik Jorien Weterings. Jorien liep alleen - 80 dagen - naar Santiago de Compostella. Geïnspireerd door het boek de Alchemist van Paulo Coelho vertrok ze vanaf de camping van haar ouders in Frankrijk met een afspraak met zichzelf; een les in leren ontvangen.

Ze sprak met zichzelf af dat ze alles wat op haar pad kwam, zou ontvangen. Dit leidde tot hilarische maar ook spiritueel intense ervaringen. Dit mooie verhaal deelt Jorien in deze aflevering van de Metamorfose podcast.

Ook hebben we het over haar download over Bruce lee en de geboorte van haar bedrijf Broesli. We hebben het over opstellingen en spiritualiteit en haar Broesli blokken.

Meer weten over Jorien en haar werk?  Volg haar op:

Instagram https://www.instagram.com/jorien_broesli/|

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jorienweterings/

 🎤 Alle informatie over deze podcast vind je op www.metamorfosepodcast.nl.  Hier vind je ook alle informatie over Podcast voor Business en kun je ook mijn podcast checklist downloaden, zonder verplichting.

 🎤 Wil je mij een plezier doen? Abonneer je op mijn podcast, laat een een (geschreven) review achter. Heb je suggesties, tips/feedback of wil je gast zijn in de Metamorfose Podcast? Mail me dan via irissturgeon@gmail.com . Linken? https://www.linkedin.com/in/irissturgeon/


More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu