Hans van den Boomen: " Ontdek hoe vrij je kunt zijn, niet hoe je vrij kunt zijn...".
Play • 41 min

🎤 Mijn gast deze aflevering is Hans van den Boomen van Essentiecoaching. Hans heeft een interessante loopbaan achter de rug wanneer hij start met zijn spirituele bedrijf Essentiecoaching. In zijn werk maakt hij gebruik van een gebalanceerde mix tussen spiritualiteit/bewustzijn en het praktisch vormgeven van je leven (en je werk hierin).

🎤 Hans is helderziend en heldervoelend. Dit zet hij niet in om je allerhande informatie te brengen als absolute waarheid. Wat hij wél doet is je uitnodigen, begeleiden en stimuleren in het onderzoeken van jouw waarheid. Hans is ook life coach en vertelt hoe hij hier invulling aan geeft. 

🎤 Met Hans praat ik over relaties, de relatie met je ouders en je innerlijk kind. Hij vertelt hoe hij readings inzet (het helder waarnemen en helder voelen) tijdens relatiecoaching. We hebben het over verantwoording nemen en de zoektocht naar gemoedsrust. Hans geeft mij een healing/reading en ik laat fragmenten horen hiervan. Ook kun je een oefening mee doen. Luister tot het einde en hoor welke aanbieding Hans jou doet.

🎤 Ben je benieuwd naar Hans en zijn diensten. Kijk dan op https://essentiecoaching.nl/

Hans is ook te vinden op alle social media.

 🎤 Alle informatie over deze podcast en ‘podcast for business’ vind je op www.metamorfosepodcast.nl. Hier kun je ook mijn gratis podcast checklist downloaden

🎤 Wil je mij een plezier doen? Abonneer je op mijn podcast, laat een ranking en/of een geschreven review achter. Heb je suggesties, tips/feedback of wil je gast zijn in de Metamorfose Podcast? Mail me dan via irissturgeon@gmail.com . Linken? https://www.linkedin.com/in/irissturgeon/


More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu