Mikael Snabb VD och medgrundare till Caia Cosmetics
Play • 1 hr 17 min

I detta avsnitt träffar jag, Jonny Rosengren, Mikael Snabb VD och medgrundare till Caia Cosmetics.Tillsammans med Bianca Ingrosso och Jesper Matsch så lanserade de för snart tre år sedan Caia som med hjälp av Biancas stryka i sociala medier lyckats växa rekordsnabbt. I avsnittet får vi höra den fantastiska storyn om hur samarbetet med Bianca föddes och om hur de har lyckats involvera kunderna i hela resan från produktframtagning till försäljning.  

Mikael Snabb fick även en utmärkelse för Årets E-handelsprestation i E-star Awards 2020. Ni hittar mer information och klipp från prisutdelningen här: https://www.ecommercerecruit.se/e-star-awards-2020/

Mikaels råd till framtida entreprenörer

Mikael råder andra som vill göra samma resa att fundera kring vad som är rätt pris för rätt produkt. Erbjudandet måste stämma för att kunden ska komma tillbaka. Fokusera därför på extremt bra produkter istället för att fokusera på sajt och features.

Jobba även med något du brinner för och tycker är roligt. Du kommer att få lägga mycket tid på ditt företag så var bredd att lägga dygnets alla vakna timmar på detta. Mikael råder också att göra entreprenörsresan med någon annan. Att få dela framgångar och motgångar gör allt så mycket lättare och roligare längs med vägen.  

Medverkande: Mikael Snabb Podcastvärd: Jonny Rosengren Producent: E-commerce Recruit - rekrytering inom e-handel

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu