Rickard Kemfors, Panduro - e-handel tar fart, butiker slår igen
Play • 42 min

I detta avsnitt pratar jag, Jonny Rosengren, med Rickard Kemfors som är VD på företaget Panduro. Panduro säljer pyssel både genom sina cirka 100 butiker och genom sin e-handel som växer kraftigt. Rickard har lång erfarenhet av e-handel och utöver att vara VD på Panduro så sitter han bland annat i styrelsen för Hööks Hästsport och Widforss.

Även om Panduro har många butiker så säger Rickard att e-handel är framtiden. De har det senaste året minskat antalet butiker, främst till följd av en överetablering och inte på grund av att e-handeln tar mark. Det finns plats för både fysiska butiker och e-handel och ofta kompletterar de varandra.

Framgången för Panduro har både berott på att e-handelsmarknaden vuxit och på det fantastiska team på Panduro som med kreativitet styrt bolaget framåt. Mycket fokus ligger på Google annonsering och samarbete med en mängd större influenser. Rickard har nu även valt att stärka upp e-handelsteamet genom att värva en tidigare marknadschef från Cdon.com.

Här kan du läsa mer om avsnittet:

https://ecommercesuccess.se/rickard-kemfors-vd-panduro/

Bakom denna podcast står rekryteringsföretaget E-commerce Recruit som fokuserar på rekrytering och konsultbemanning inom e-handel och digitala tjänster.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu