Tussen Pod en Pint
Tussen Pod en Pint #30 Sporten, Excel en cijfertjes
Jul 15, 2017 · 42 min
Play episode

Voor Wannes is het stilaan wel genoeg geweest, maar Thibault blijft maar aandringen. “Komaan nog eentje, morgen is het toch zondag” . Wannes aarzelt even, maar uiteindelijk aanvaardt hij het flesje bier dat Thibault hem aanreikt. Flesje 30 ondertussen al. Welkom bij episode 30 van Pod en Pint!

We sluiten seizoen 1 af met een knaller, want we hebben maar liefst 2 gasten (semi-onvrijwillig) achter onze microfoon geduwd! Laat u horen voor:

Ann Deraedt

Howest docente, Excel expert, stagecoördinator,… wat is ze niét?! We noemen haar wel het Zwitserse zakmes van Howest en het is een eer om haar in de podcast te hebben. Ze vertelt ons alles over internationale stage en andere levenswijsheid die je absoluut gehoord moet hebben.

Ruben Le Comte

Deze bekende stem is ook terug van de partij. U hoorde hem voor het eerst in episode 6 waar hij tussen het inpakken even tijd vrijmaakte om ons te vertellen over zijn nakende stage naar Oeganda. Hoe is dat precies afgelopen? Uiteraard kom je alles te weten in episode 30.

Aan allen die is afgestudeerd, proficiat. Aan allen die nog niet is afgestudeerd en nog een thesis moet maken, ook proficiat. Beide partijen krijgen namelijk voldoende tips in deze episode om er iets van te maken.

Wij verplaatsen ons van de pod naar de pot en gaan anderhalve maand uitkateren. We zijn er eind augustus/begin september terug met een nieuwe bak vol frisse pintjes!

Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu