De Keto Podcast
De Keto Podcast
Sep 14, 2022
Winactie! 1 jaar De Keto Podcast #27
Play • 17 min

De Keto Podcast is jarig en ik geef 3 hele mooie prijzen weg!

  •  1x Keto Leefstijl Programma t.w.v. €179
  •  1x scholing Ketogene Voeding en Leefstijl t.w.v. €395
  •  1x scholing Ketogene Therapie t.w.v. €765

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor één van deze prijzen?

Schrijf me in een email waarom je het programma, of een cursus wilt volgen. Zet het op maximaal 1 A4tje en vertel me wat je hoopt dat jou persoonlijk gaat brengen. Of wat je wilt leren om je klanten te begeleiden. Of wat je hoopt te kunnen bereiken bij mensen met bepaalde ziektebeelden. Of op welke vragen je hoopt een antwoord te vinden. Maak het zo persoonlijk mogelijk. 

Vermeld ook of je een professional bent met de juiste vooropleiding als je meedoet voor een van de cursussen.

Je mag 1x meedoen voor één van de prijzen. Dus of voor het Keto Leefstijl Programma, of voor de cursus Ketogene Voeding en Leefstijl, of voor de scholing Ketogene Therapie. 

Let erop dat als je bijvoorbeeld voor de Ketogene Therapie gaat, dat je over de juiste vooropleiding moet beschikken, want anders kan je niet winnen.

Voor de duidelijkheid nogmaals, het Keto Leefstijl Programma is voor particulieren die zelf hun gezondheid of gewicht willen verbeteren, dus niet voor professionals.

De twee andere cursussen, Ketogene Voeding en Leefstijl of Ketogene Therapie, zijn alleen bedoeld voor professionals met een juiste vooropleiding. Heb je dat niet, dan heeft het geen zin om mee te doen.

Je kunt je inzending mailen vanaf vandaag, 14 september 2022, tot uiterlijk 25 september. Inzendingen die later dan 25 september binnenkomen, doen niet meer mee.

Email je inzending naar: info@deketopodcast.nl o.v.v. Winactie. Vergeet ook niet je naam, contactgegevens en eventuele vooropleiding te vermelden.

Ik neem contact op met de winnaars en in de volgende podcastuitzending van 28 september maak ik bekend wie er gewonnen hebben, en als ze het goed vinden, vertel ik ook wat over hun inzending.

Dus, wil je een van deze mooie prijzen winnen? Stuur me uiterlijk 25 september je inzending en dan doe je mee.

Heel veel succes en ik kijk uit naar je inzending! 

Keto on!

Louisette Blikkenhorst

www.ketogeeninstituut.nl

Vind hier een ketoprofessional


More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu