Innovatief Zuyd
Innovatief Zuyd
Sep 27, 2021
Innovatief Zuyd - Innovatief Ondernemen
Play • 20 min

Steven de Groot praat over innovatie en het MKB, digital marketing en circulaire economie. Geen klein takenpakket als je de breedte van de opdracht zo leest, want er zal altijd vernieuwd moeten worden, op alle vlakken. Want, als je lectoraat de naam Innovatief Ondernemen draagt, dan heb je nooit een tekort aan vraagstukken en het vinden van oplossingen. 


Innoveren is niet alleen met de hype meegaan, maar goed weten wat voor jouw bedrijf meerwaarde creëert. Slimmer werken door gebruik te maken van schone en relevante data. De juiste digitale wegen weten te vinden en bewandelen en zo een gezonde basis te bouwen en onderhouden voor je bedrijf en de omgeving.


Binnen het transitiethema Toekomstbestendig Bedrijfsleven is het, in dit data-gedreven tijdperk, makkelijk filteren, analyseren en verkrijgen van goede commerciële data een must. Van buikgevoel naar datagedreven ondernemerschap, strategie en marketing. 


Martijn Zoet gaat met lector Steven de Groot in gesprek over zijn lectoraat Innovatief Ondernemen, de positie van Zuyd Hogeschool, de kansen van en mogelijkheden voor studenten en ondernemers om direct aan de slag te kunnen met (data gedreven) ondernemerschap, digital marketing business modellen in de circulaire economie.


Over het lectoraat
dr. Steven de Groot
Martijn Zoet
Limburg Innoveert


Geproduceerd door: Castle View Studio

Muziek door: PanoSigma (Kyoto Katana Mix)

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu