#39 Wanneer zeg je je baan op voor de fotografie?
Play • 13 min

Veel, heel veel fotografen beginnen hun fotografiebedrijf naast hun loondienst baan. Ik ben er ook eentje van. Vaak begint je passie voor fotografie te groeien in je vrije tijd naast je dan huidige baan. En die passie die groeit, en groeit, en groeit. Tot die niet meer te houden is en je je gaat afvragen of je niet meer met je fotografie wil gaan doen. 

En dan begin je een bedrijf, je schrijft je in bij de kvk, je eerste betalende klanten komen en steeds meer klanten weten je te vinden. Je vindt dit stiekem veel leuker dan je baan en je zou er nog meer mee willen doen….. Dan valt er even een stilte als je jezelf betrapt op die ene gedachte: zou ik hier fulltime van kunnen leven? Moet ik dan mijn baan opzeggen? 

Als die droom je eenmaal te pakken heeft is er vaak geen houden aan. Toen mij laatst de vraag werd gesteld: maar wanneer zeg je dan je baan op? Wat is een goed moment? leek dat me een leuk onderwerp voor een podcast.

Benieuwd naar hoe Renate van Renate Fotografie deze stap naar 100% ondernemerschap zette? Het interview beluister je hier: https://app.springcast.fm/14693/34-nooit-gedacht-nooit-verwacht-toch-gedaan-interview-met-renate-fotografie-over-de-stoppen-met-haar-baan-en-gaan-voor-fulltime-ondernemerschap

Let's meet on Instagram of stuur een DM > https://www.instagram.com/jessica.groenewegen 


More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu