#17 Vermijd deze valkuilen en groei sneller!
Play • 21 min

Ik was vroeger koning in het zien van beren op de weg. Wanneer ik begon met een nieuw project of wat dan ook, dan zag ik altijd gelijk alles wat fout kon gaan. Op zich niet ontzettend verschrikkelijk want je houdt rekening met wat eventueel kan gebeuren maar aan de andere kant belemmert het je ook omdat je er soms bijna vanuit gaat dat het gaat gebeuren, en dat is natuurlijk helemaal niet zo. 

Maar goed, inmiddels zie ik steeds minder beren op die weg en wanneer ik toch ergens een fout maak of iets meemaak dat beter anders gedaan had kunnen worden zie ik het ook niet meer als falen maar als iets waar ik van kan leren. Tijdens het ondernemen kom je hoe dan ook diverse valkuilen tegen. Soms val je erin en kom je er vroeg of laat weer uit, met een gezonde dosis geleerde lessen. Maar het mooist zou natuurlijk zijn dat je gewaarschuwd wordt voor die valkuilen en de geleerde lessen van iemand kan horen zodat het je enorm veel tijd kan schelen wat je weer sneller dichterbij je doel brengt ;-)

Ik heb vandaag een paar veel voorkomende valkuilen verzameld die ik even wil doornemen en ik wil aan de hand van voorbeelden jou graag meegeven hoe je ze kunt voorkomen.

Instagram: https://www.instragram.com/jessica.groenewegen 


More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu