#11 Weg met die belemmerende gedachten!
Play • 25 min

Stel je voor: Je hebt een droom. Je wilt je fotografie gaan inzetten om mensen blij te maken en zo je eigen fotografiebedrijf te runnen! Je zit vol enthousiasme maar tegelijkertijd slaat de twijfel toe en binnen no-time zit je hoofd vol met belemmerende gedachten die je weerhouden om je droom achterna te gaan. 

In de de podcast van vandaag neem ik je mee in 5 voorkomende belemmerende gedachten die je in de weg kunnen zitten. Ik loop ze door maar probeer ze ook met man en macht te ontkrachten omdat ik graag wil dat je boven die gedachtes gaat staan en juist wel stappen zet richting jouw droom want het is voor iedereen mogelijk, echt!

Ik deed laatst op instagram een oproep naar de belemmerende gedachtes die jullie hadden/hebben bij het opzetten van je fotografiebedrijf. Daar kwamen best wat verschillende dingen uit maar veel totaal nieuwe waren het niet. Ik vind ze zooo herkenbaar uit mijn tijd toen ik net begon en inmiddels na 6 jaar ben ik helemaal klaar met die belemmerende gedachten. Ik ben er klaar mee omdat ik inmiddels weet en heb gevoeld dat je er niets mee opschiet. Vaak zijn ze ook totaal niet waar en zitten ze je echt alleen maar in de weg. 

Maar ja, als beginnende fotograaf zonder ervaring die je van die gedachten kan afhouden is dit je waarheid tot het tegendeel wordt bewezen. Ik probeer je daar vandaag een stapje in te laten zetten door je (hopelijk) een soms wat strenge peptalk te geven waardoor je verder dan je eigen negatieve bubbel komt en stappen zet richting jouw droom en het verpletteren van deze gedachten ;-) Let’s go!

#1 Ik ben nog niet goed genoeg
#2 Ik heb niet de beste of juiste apparatuur
#3 Ik heb nog geen website 
#4 Ik wil graag investeren maar heb geen geld
#5 De markt is verzadigd, er zijn geen klanten meer over

Instagram: https://www.instagram.com/jessica.groenewegen/ 

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu