Brain it Forward
Brain it Forward
Jul 18, 2022
"De ce?", o întrebare puternică la îndemâna oricărui om de PR
Play • 54 min

Brain it Forward este un podcast pentru lideri, antreprenori, manageri. Podcastul a fost lansat de Ana Maria Diceanu, Managing Director Brain 4 Strategy, în 2021 când încă eram închiși în casă din cauza pandemiei și căutam să fim inspirați și în același timp să ne liniștim temerile, ascultând poveștile unor antreprenori, profesioniști, manageri.

După o pauză de câteva luni, azi venim cu un nou sezon, de data aceasta cu focus pe industria de PR. Alături de Angelica Barbu, Director Oameni & Brand CEZ România și Ioana Ciurlea, jurnalist Digi 24, Ana-Maria dezbate subiectul distanțării dintre lumea PR-ului și a lumii mass media din ultimii ani. Cât de ușor se lucrează cu presa azi, care sunt dificultățile în a pitch-ui un subiect presei, mai face omul de PR media relations azi, sau doar social media și influencer relations? 

Nu uitați, pe 16 iulie am sărbătorit Ziua Internaționala a PR-ului :)

Lăsăm aici și două surse bune de informare la care și Ana-Maria face referire în acest episod: The state of Journalists 2022 și The state of PR 2022

Mulțumim echipei Inquam Photos pentru suportul tehnic din toate episoadele noastre și companiei Secom pentru găzduirea acestui episod.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu