Brain it Forward
Brain it Forward
May 24, 2021
Curajul copiilor și al medicilor, cu Irina Costache @ pediatricblog.info
Play • 30 min

Brain it Forward este un podcast pentru manageri, lideri și antreprenori. Ana Maria Diceanu, Managing Director Brain 4 Strategy, alaturi de un co-host și un invitat dezbat probleme actuale și vin cu soluții practice pentru ele.

Host: Ana Maria Diceanu

Co-host: Cristina Hanganu – director de comunicare & CSR @ Lidl România

Invitat: Irina Costache – medic primar pediatru, owner @ pediatricblog.info


Salut și bine te-am găsit la Brain it Forward, podcastul celor care conduc echipe, companii sau se lansează în afaceri acum 🎤 Astăzi, în al treilea episod al acestei serii discutăm despre toleranța la incertitudine, flexibilitate, curaj și importanța acestora în toate domeniile noastre de activitate. Ana Maria Diceanu gazda acestui podcast, alături de Cristina Hanganu, director de comunicare & CSR @ Lidl România vor discuta cu invitatul ediției, Irina Costache, medic pediatru și owner @ pediatricblog.info. Irina este o persoană fermă dar colorată în felul ei de a fi. Este mamă, șotie, medic pediatru și blogger. Iubește mult copiii, iar cel mai important este că știe să-i asculte. Blogul Irinei este izvorul infinit de informare și răspunsuri la întrebările părinților interesați de domeniul pediatriei. Sunt cei mici mai curajoși decât adulții? Cum au rezistat cei din linia 1? Care sunt cei mai toleranți pacienți? Dacă dorești să afli răspunsul la întrebările de mai sus, stai alături de noi la Brain it Forward. 🎓

Ești pregătit să ne asculți? Pregătește-ți căștile 🎧 sau boxele 🔊 și dă-i play podcastului pentru a afla cum sa aduci valoare consumatorilor - din surse sigure!

Show notes 📝

2:03 – Ce înseamnă curajul pentru Irina?

3:22 – Ce îi dă Irinei curaj?

5:58 – Cum vede Irina curajul celor din linia I?

11:12 – Lucius Annaeus Seneca

11:43 – Sunt cei mici mai curajoși decât adulții?

13:53 – Curajul – înnăscut sau învățat?

17:26 – Exagerări și curaj

24:14 – Curajul de a merge la un psiholog

27:08 – Mi-aș dori să am curajul să...

27:55 – Oamenii ce și-au pierdut curajul

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu