Brain it Forward
Brain it Forward
Feb 19, 2021
Stresul, schimbarea și tu
Play • 28 min

Brain it Forward este un podcast pentru manageri, lideri si antreprenori. Ana Maria Diceanu, Managing Director Brain 4 Strategy, alaturi de un co-host si un invitat dezbat probleme actuale si vin cu solutii practice pentru ele.

Host: Ana Maria Diceanu

Co-host: Luiza Domnișoru - director departament comunicare și CSR DIGI

Invitat: Nicoleta Larisa Albert – psiholog, trainer, psihoterapeut format in psihodrama clasica, Presedinte al asociatiei ProActa Edu


Salut și bine te-am găsit la Brain it Forward, podcastul celor care conduc echipe, companii sau se lansează în afaceri acum 🎤 Astăzi, în ultimul episod al seriei de discuții despre stres, Ana Maria Diceanu gazda acestui podcast, alături de Luiza Domnișoru, director al departament de comunicare și CSR Digi vor discuta cu invitatul ediției Nicoleta Larisa Albert, psiholog, trainer și psihoterapeut. De la Nicoleta poți afla cum să pornești într-o călătorie a sinelui prin care poți descoperi care sunt principalele cauze ale stresului tău.

Ești pregătit să ne asculți? Pregătește-ți căștile 🎧 sau boxele 🔊 și dă-i play podcastului pentru a afla cum poți scăpa de stres - din surse sigure!


Show notes 📝

1:02 – Este copilul meu bine?

3:12 – Tu ești bine cu tine?

4:20 – Fricile

7:59 – Proiectele ProActa Edu

12:16 – Linia verde

15:00– Problemele familiale

19:05 – Pentru ce ar trebui să ne pregătim și managerul supraom

21:50 – Schimbarea și tu

24:31 – It takes a village to support a manager

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu