Brain it Forward
Brain it Forward
Aug 2, 2022
Încredere, ingredientul de bază pentru ca relația PR - presă să funcționeze
Play • 59 min

Am ajuns la ultimul episod din seria World PR Day. Azi, Ana-Maria Diceanu stă de vorbă cu Irina Siminenco, Corporate Affairs Manager Nestlé România și Răzvan Ionescu, publisher. 

Cum construim o relație cu jurnaliștii? Ce stă la baza unei relații durabile PR - jurnalist? Cu P sau fără P? Earned sau Paid media? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care invitații de azi vor răspunde. 

Pentru Irina, relația jurnalist - PR îi aduce aminte de jocul Tamagotchi: nu ai voie să îți iei ochii de la relație, trebuie tot timpul să depui efort ca relația să rămână "vie" precum acel animăluț din acest joc al copilăriei noastre. 

Răzvan: "Relația între oamenii de PR și jurnaliști trebuie să plece de la premiza că interesele nu sunt 100% congruente..."

Irina: "Pierderea printului reprezintă unul dintre lucrurile pe care le resimt cel mai mult din perspectiva experienței pe care o aveai când luai un ziar în mână și îl răsfoiai..." 

Oare a contribuit tehnologia la pierderea încrederii în presă?

Răzvan: "Noile tehnologii ne-au adus în epoca de aur a presei ....și este o oportunitate, nu trebuie să vedem asta ca pe o pervertire a meseriei."

https://www.cision.com/resources/research-reports/2022-state-of-the-media/


Mulțumim echipei Inquam Photos pentru suportul tehnic din toate episoadele noastre și companiei Secom pentru găzduirea acestui episod.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu