Brain it Forward
Brain it Forward
Apr 23, 2021
Curajul nu este doar în povești, cu Cristian Lupșa @ revista DoR
Play • 44 min

Brain it Forward este un podcast pentru manageri, lideri și antreprenori. Ana Maria Diceanu, Managing Director Brain 4 Strategy, alaturi de un co-host și un invitat dezbat probleme actuale și vin cu soluții practice pentru ele.

Host: Ana Maria Diceanu

Co-host: Cristina Hanganu – director de comunicare & CSR @ Lidl România

Invitat: Lupșa – editor fondator @ revista DoR

Salut și bine te-am găsit la Brain it Forward, podcastul celor care conduc echipe, companii sau se lansează în afaceri acum 🎤 Astăzi, în al doilea episod al acestei noi serii discutăm despre toleranța la incertitudine, flexibilitate, curaj și imperiozitatea acestora în toate domeniile noastre de activitate. Ana Maria Diceanu gazda acestui podcast, alături de Cristina Hanganu, director de comunicare & CSR @ Lidl România vor discuta cu invitatul ediției, Cristian Lupșa, editor fondator @ revista DoR. A scris, a editat, a dat cu mopul, a distribuit reviste, a vândut proiecte și publicitate, iar în rolul de astăzi își sprijină colegii să devină cea mai bună versiune a lor și să publice cele mai bune povești pe care le pot spune. Scrie adesea despre dificultățile, transformările și reușitele DoR. Pentru că e neliniștit din fire, e și un înfocat susținător al inovației și al încercării de lucruri noi. Când nu e în redacție, fie e undeva și mănâncă, fie e în fotoliu și citește. Cum s-a transformat jurnalismul? Are Romania nevoie de curaj long-term? Ne este frica sa gresim? Dacă dorești să afli răspunsul la întrebările de mai sus, stai alături de noi la Brain it Forward. 🎓

Ești pregătit să ne asculți? Pregătește-ți căștile 🎧 sau boxele 🔊 și dă-i play podcastului pentru a afla cum sa aduci valoare consumatorilor - din surse sigure!

Show notes 📝

1:47 – Ce a simțit Cristian la începutul pandemiei?

4:18 – Au existat temeri în cadrul echipei lui Cristian?

7:18 – Care a fost cel mai curajos lucru făcut de Cristian?

10:27 – Transformarea jurnalismului

12:22 – Ce înseamnă curajul pentru Cristian?

14:03 – Echipa DoR

15:26 – Magia curajului DoR

17:30 – Misiune, viziune și valori

22:16 – Automotivarea

24:50 – Curajul se învață sau te naști cu el?

25:53 – Mi-aș dori să am curajul să...

26:16 – Exemplu de curaj

29:02 – Care sunt ingredientele curajului?

32:07 – Vulnerabilitatea în cultură

35:25 – Cristian și globul de cristial

36:53 – Ce ne pregătește Cristian în viitor?

38:24 – Ce te face să continui?

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu