PMO Klub Podcast
PMO Klub Podcast
Sep 18, 2023
Hogyan képezd magad projektvezetőként? – Az IPMA és a PMI minősítési rendszerek | Vikár András, az SAP Hungary operációs igazgatója; Luczay András, a Profexec KFT üzletág vezetője
Play • 45 min

Ebben az epizódban két szakértői vendéggel jártük körbe azt, hogy milyen képesítéseket érdemes megszereznie annak, aki versenyképes szeretne maradni a projektvezetői piacon.

Vikár András az SAP Hungary operációs igazgatója és az IPMACERT vizsgabiztosa a vendégünk, aki az IPMA legmagasabb minősítésével rendelkezik. Több mint 25 éve foglalkozik projektmenedzsmenttel, komplex projektek és programok vezetése után nagyvállalati PMO és IT vezetői szerepköröket töltött be, mielőtt a SAP csapatához csatlakozott.

További beszélgetőtársunk Luczay András, aki a Profexec KFT képzési üzletágának a vezetője, egyben PMP vizsgafelkészítő tréner is. A projektvezetésben szerzett széleskörű tapasztalatai mellett pszichodráma önismereti tréningcsoportokat is vezet.


Amiről szó esik az adásban:

  • Mit jelent pontosan az IPMA minősítési rendszer?
  • Mi az amit mindenképp érdemes tudni a PMI minősítésről?
  • Milyen képességekkel kell mindenképp rendelkeznie egy jó projektvezetőnek?
  • Milyen pozitív hozadékai vannak a kompetenciák vizsgálatának a szervezetre nézve?


Maradj és tanulj velünk a PMO Klub Podcast jelen és jövőbeni adásaiban egyaránt! További hasznos szakmai tartalmakért kövesd be a podcastünket, illetve látogass el weboldalunkra: https://profexec.com/

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu