Connect Magazin
Connect Magazin
Jan 22, 2023
Hogy vagy? - digitális transzformáció és szervezeti belső kommunikáció válság idején
Play • 46 min

Az üzleti életben nem meglepő, hogy állandó a változás: pandémia, infláció, rezsinövekedés, valamint például a tartóssá váló munkaerőhiány. A vállalkozásoknak folyamatosan alkalmazkodniuk kell az új helyzetekre, miközben kénytelen-kelletlen meg is kell lépniük vagy fel kell gyorsítaniuk digitalizációjukat.
Milyen előnyök származnak a digitalizációból válság idején, és hogyan érdemes kommunikálni krízishelyzetben a munkavállalók felé? Barathi Tamás, a Blue Colibri App társalapítója, ügyvezetője válaszol kérdéseinkre.

A Blue Colibri App is sokat változik, és miközben figyelemmel kísérik az üzleti környezetet, annak kettősségéről is beszél a Connect Magazin podcastjában az ügyvezető.
Szóba kerül, hogy válság idején több információra vágynak-e a munkavállalók, és ha nincs is fontos munkaadói történés vagy közlési kényszer, akkor is érdemes-e kommunikálni a dolgozók felé.
Arra is választ kaptunk, mitől több egy people-platform, mint egy digitális applikáció? Hogyan lehet közösen fejleszteni az üzleti partnerekkel, milyen digitális eszközökkel lehet növelni a munkavállalói elégedettséget, az elköteleződést? Mitől lesz hatékony a belső kommunikáció, a tudásmegosztás a “non desk” munkavállalók felé, hibrid munkakörülmények között, valamint hogy min múlik a sikeres digitális transzformáció, és mi a szerepe ebben egy jó vezetőnek?

Még több friss és inspiráló történet és szakmai cikk a digitalizációról, a vállalati kultúráról és a belső kommunikációról a Connect Magazin oldalán.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu