Connect Magazin
Connect Magazin
Sep 1, 2023
(Belső) Média? Mix!
Play • 24 min

Amiben a Connect Konferencia panelbeszélgetésének minden résztvevője egyetértett, érdemes előzetesen belső kutatást végezni arról, a munkavállalók miről és milyen formában, milyen gyakorisággal szeretnének belső vállalati információkat kapni.


Sokféle csatorna, sokféle tartalomfogyasztónak, ebből a szempontból nem másabb egy belső vállalati kommunikációs felület, mint a külső médiavilág.

Hagyományos offline eszközök, print és a digitális csatornák is szükségesek ahhoz, hogy minden korú, kék- vagy fehérgalléros munkavállalót elérjünk a belső vállalati kommunikációs tartalmakkal.

És hogyan lehet feltérképezni az információs helyszíneket, mint az irodai konyha vagy dohányzó (vagyis a „zuhanyhiradó”), és érdemes-e onnan információs igényeket összegyűjteni? 

A belső vállalati tartalmakról és csatornákról beszélget Sándor Gabriella, a Libri-Bookline Zrt.

kommunikációs és marketingigazgatója; Maczelka Márk, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. kommunikációs vezetője; valamint Fazekas Bálint, a Vöröskő Kft. kereskedelmi ügyvezetője.

A moderátor Ludvig Orsolya Stefanie, az MPRSZ elnökségi tagja, a Mathias Corvinus Collegium Kommunikáció Műhelyének vezetője.

Maczelka Márkkal korábban, ehhez a témához kapcsolódóan már beszélgettünk, ebben a podcastban. Ajánljuk továbbá az Azurák Csabával készített podcastunkat is, amely a vezetők belső tartalomgyártásban betöltött szerepéről szólt, valamint Szvetelszky Zsuzsa podcastját, amely a belső vállalati pletykáról szól.

Ezek mellett érdemes meghallgatni a tapasztalt, belső kommunikációval foglalkozó szakemberekkel készített podcastjainkat is, mint a különböző generációk és a belső vállalati tartalmak kapcsolatáról szólót itt, a belső kommunikációs podcastok gyakorlatáról szólót pedig itt.


Még több friss és inspiráló történet és szakmai cikk a digitalizációról, a vállalati kultúráról és a belső kommunikációról a Connect Magazin oldalán.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu