Connect Magazin
Connect Magazin
Mar 21, 2023
„Egy ritmusban, egy társulatban” – változások menedzselése egy színház falai között
Play • 49 min

A Magyar Állami Operaház, bár nevéből fakadóan állami intézmény, az elmúlt évtized operás projektjei felveszik a versenyt bármelyik nagyvállalattal. Az elmúlt időszakban szemlátomást az is jól látszik, komoly belső kommunikációs és szervezeti kultúrafejlesztést hajtanak végre. Mi indokolta ezt, milyen eszközöket, technikákat vontak be a folyamatba, és milyen eredményeket értek el?

Az Operaházban nemrégiben bevezették azt a HR-digitalizációs, belső kommunikációs platformot, ami támogatja azokat a változási folyamatokat, amelyek érintették a szervezetet az elmúlt években, mint a pandémia, amely erőteljesen érintette a művészeti, előadói szektor, vagy éppen az Operaház új épületének átadása.

Az OperaTutti elnevezésű applikáció ma már szerves része a belső szervezeti folyamatoknak, hatékonyan támogatja a több telephellyel és sok esetben más időbeosztásban dolgozó munkavállalók és vezetők életét.

Dr. Kovács Zsófi, a Magyar Állami Operaház jogi és humánpolitikai osztályvezetője a beszélgetésben arra is kitér, hogyan lehet a jövőre már 140 éves, a hagyományokra is épülő szervezetben egy innovációt elindítani és működtetni.

Még több friss és inspiráló történet és szakmai cikk a digitalizációról, a vállalati kultúráról és a belső kommunikációról a Connect Magazin oldalán.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu