E8 Tudor Tarlev despre viitorul educației, start up in Olanda și școala din Mumbai, India
Play • 25 min

Tudor Tarlev este un fost antreprenor tech și actual designer de programe educaționale pentru dezvoltare durabilă. După o viață de nomad digital, care a calatorit și dezvoltat proiecte în peste 45 țări, s-a stabilit la Amsterdam și muncește pentru reformarea sistemului educațional alaturi de agenții ONU și universități de top din întreaga lume.

Primul său start up in software a fost și cel care i-a arătat cât de important este să faci vânzări și networking "cu tolc" înainte de PR personal și dorința de a povesti lumii întregi ce ideie genială dezvolți. El mai este convins că educația este temelia oricărei societăți deaceea când a avut ocazia sa-și folosească experiența sa inclusiv din business într-un program educațional în India (Mumbai) a făcut-o fără ezitare. De trei ani vede cum această școală care reunește studenți de diferite vârste, contexte sociale și economice, dezvoltă proiecte sociale având la bază conceptul de "human design".

Tudor ne-a povestit despre greșelile și lecțiile sale din lumea de business, despre care ar fi inovațiile necesare în școlile din Moldova, cum de îmbunătățit relația profesor-elev dar și despre oportunități pentru tinerii care vor să se implice în educație ori care vor să îmbunătățească competențele pe care le au.

In 2019 Tudor a lansat proiectul www.autodidact.md pentru a promova educația continuă în Republica Moldova.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu