Ta nori svet
Ta nori svet
Jun 30, 2022
21: 🧳 Popotniški triki: Kako spakirati?
Play • 22 min

Pakiranje je ena od stvari, ki je nekomu prijetna, nekomu pa čisto nadležna stvar. Naj vas že na začetku razočarava, da čarovniškega trika za pakiranje nimava, lahko pa vam z najinim nasveti prihaniva kakšno minuto ali dve. Ta podkast sponzorira beloved.si.

Tokratni podcast je del serije podcastov, v katerih bomo spoznavali popotniške trike in iskali odgovore na nekatera vprašanja, ki si jih popotniki radi zastavljamo.

Kaj spakirati, prevsem pa kako spakirati, je vprašanje vsakega slehrnika, ki rad potuje ... Andeja bi rekla, da ima vse v glavi in točno ve kaj potrebuje, Nina pa se vsakič bori s preračunavanjem, kaj potrebuje ona in njena družina na počitnicah.

V pogovoru o pakiranju boste izvedeli:

🧳 Katere so res najbolj nujne stvari, ki jih je treba spakirati?

🧳 Kaj je dovoljeno nesti na letalo v ročno prtljago?

🧳 Kako spakirati kozmetiko?

🧳 Kako pakirati, ko se gre malo dlje na potovanje?

🧳 Čakajo vas tudi TikTok triki in še marsikaj zabavnega.

____

Podcast je del serije podcastov, v katerih spoznavamo popotniške trike in iščemo odgovore na nekatera vprašanja, ki si jih popotniki radi zastavljamo. V ostalih epizodah iz serije lahko slišite:

____

Ne pozabite spakirati kopalk

V kolikor se v prihodnjih dnevih ali mesecih odpravljate na plažo, ne pozabite spakirati kopalk. V spletni trgovini beloved.si vas čaka najnovejša kolekcija kopalk, ki jo bosta z veseljem na svojih počitnicah nosili tudi Andreja in Nina.

👙 Najlepša kolekcija kopalk vas čaka na https://www.beloved.si/kategorija/kopalke/

Hvala!

Veseli bova, če boste delili najin podcast, pritisnili subscribe ali naju kakorkoli podprli pri najinem delu.

Pogovor izraža najino osebno mnenje do določenih zadev. Govorimo o zgodbah, ki so se zgodile nama in ni nujno, da se zgodijo vsem.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu